Skip links

Doop van een schip
Doop van een schip
Doop van een schip
Doop van een schip
Doop van een schip

Doop van een schip

De internationale groep gasten starten de dag met een gezamenlijk ontbijt op het hoofdkantoor en krijgen een rondleiding over het terrein.

Na de spectaculaire openingsshow met talloze muzikanten in de lucht, volgt het officiële doopmoment. Witte theatrale figuren op stelten begeleiden de doopvrouwe naar het champagne-platform. Met een ruk aan het koord, start ze de doopboot-installatie. Als de fles champagne de boeg raakt, kleurt de omgeving rood en wit.

Als op het einde van de dag de netwerkborrel op de rondvaartboot bijna is afgelopen, zijn alle gasten getuige van de finaleshow in de thuishaven. Op het water geven de professionele flyboarders een spectaculaire en op maat gemaakte show.

Bijzonder detail: Bij deze doop maakten we gebruik van onze eigen doopboot-installatie. Technisch verhaal: Deze nieuwe installatie verdeelt de puntkrachten op de champagnefles beter en zorgt ervoor dat de fles altijd voor 100% kapot slaat tegen de boeg. Waarom is dit belangrijk? Een fles die niet meteen kapot slaat, brengt blijvend ongeluk voor de bemanning. En dat is het laatste dat we willen.


Team : Rolf Ineke Robin

Return to top of page