Skip links

creatieve
eventmarketing

voor leukere en effectievere bijeenkomsten

de kern

we maken bijeenkomsten leuker en effectiever

Je schakelt ons in om je live-bijeenkomsten leuker en effectiever te maken. Klinkt simpel, maar daar is goed over nagedacht. Want vaak leveren campagnes en evenementen nog te weinig op, zijn ze voor je doelgroep niet leuk genoeg om top-of-mind te blijven, of kun je het eindresultaat niet meten. En dat is zonde van je investering vinden wij.

Bij Live Impact doen we dit daarom anders dan de rest van Nederland. Sinds 1998 bedenken we verfrissende concepten en produceren we complete campagnes of losse evenementen die opvallen en écht iets opleveren. Denk hierbij aan relatiedagen, personeelsfeesten, kick-offs, productintroducties, open dagen, congressen, teambuildingsessies of incentives.

Bijeenkomsten met een creatief en origineel verhaal. Waar je enthousiast van wordt, waar je doelgroep op af komt en weer energie van krijgt. Die inspelen op het merk én de bijbehorende emotie. Want op het kruispunt van boodschap en beleving, is de impact nog steeds maximaal. Ook voor jouw merk.

projecten

enkele campagnes en evenementen die we realiseerden

expertise

toegevoegde waarde op drie onderdelen

team

wij zijn denkers, doeners en dromers en verbinden merken, mensen en momenten.

anouk

charlotte

richard

philip

lizzy

robin

esther

sander

leon

ineke

ivonne

kristel

tamara

liselotte

celine

else

complimenten

opdrachtgevers aan het woord

“We hebben genoten van een geweldig event. Jullie verdienen een dikke vette tien!”

SPIE Nederland
SPIE Nederland

“They made sure our message became an experience and while doing that, they paid attention to every detail.”

Central Dredging Association
Central Dredging Association

“Het is allemaal niet alleen heel erg professioneel uitgevoerd, maar ook met heel veel oog voor detail.”

Spaarne Gasthuis
Spaarne Gasthuis

backstage stream

life beyond live

  • DJ Snow. Wij gaan door deze video weer schaterlachend het weekeinde in. 😄
  • Joehoe! We mogen ons IDEA Certified Leading Agency noemen. Dit nieuwe keurmerk krijgen alleen de beste livecommunicatie bureaus van Nederland. ⠀ ⠀ Het nieuwe IDEA-keurmerk geeft houvast en helderheid in de wirwar van aanbieders. Bureaus krijgen het keurmerk niet zomaar. Met behulp van onafhankelijke experts screent IDEA elk aspirant-lid grondig. Is het bureau financieel gezond? Is er sprake van strategisch, creatief en productioneel vakmanschap? Is er voldoende kennis van verzekeringen en wetgeving? Stuk voor stuk zaken die de beste bureaus onderscheiden van de rest. ⠀ ⠀ Wij gaan even een feestje vieren! Tot morgen!⠀ ⠀ #choosewisely ⠀ #livecommunicatie #eventmarketing #events #erkenning #trots
  • Vroeger was alles beter: Go Gatsby!⠀ ⠀ We namen een 90-jarig bedrijf mee terug in de tijd. Voor 600 medewerkers en partners organiseerden we een Great Gatsby Party.
  • Teambuilding is .... Lekker samen kettingreacties bouwen in de van Nelle Fabriek. Trots op de medewerkers van dit bedrijf. Zij slaagden er in om binnen de tijd 150 meter aan maffe materialen samen te smelten tot een geoliede installatie die omviel als een rijtje dominostenen.

contact

Philip Mulié // Robin Hensen

(085)  401 401  4

philip@live-impact.nl // robin@live-impact.nl

Live Impact | Eventmarketing // De Gruyterfabriek // Ingang “L”, ruimte 7228

Veemarktkade 8 // 5222 AE // ‘s-Hertogenbosch // The Netherlands

Proud member of the Independent Dutch Event Association (IDEA)

Return to top of page